Начало » За нас

За нас

Дружеството „Кипро и Ко“ ООД има адаптирано за условията на България ноу-хау и от 2004 г. предлага трюфелно – микоризирани фиданки с пълна технология за създаване и управление на трюфелни плантации.

Собствената трюферия на фирмата с Агробиологична база е в Странджа планина, община Средец. Фиданките се доставят до офиса в Бургас или направо от базата, а по споразумение – и до обекта на бъдещия партньор.

Офисът в Бургас се намира на един от главните булеварди в града, продължение на Софийското шосе, право към центъра след второто кръгово, на 100 м. след четвъртия светофар и открояващата се с височината си радиотелевизионна кула – „Ст. Стамболов“ № 51, на 800 м. след Окръжна болница и непосредствено преди Бургаския свободен университет, отляво към центъра, във фирмения магазин „Коркова къща“. За удобство може да се спира в лявата успоредна на булеварда уличка „Стара планина“, в която се влиза на четвъртия светофар в ляво и веднага в дясно (виж картата).

Документи или уточняващи въпроси се приемат на тел./факс 056/ 801 964. Препоръчителна форма на контакти – чрез ел.поща kiprobg@gmail.com. За удобство ползвайте бутона „Изпрати запитване“ в долния край на всяка страница в сайта.

Уговаряне на лични срещи с управляващия дейността Киро Проданов – след като сте наясно със собствения терен и са приложени указанията, дадени в „Как да започнем“- на тел. 0878 (0888) 802 324 (бълг.и руски ез.) – всеки ден от 8 до 20 ч.

За англо и немско говорящи – Продан Иванов – 0878/ 801 130.

В София – Кръстьо Караманов, тел. 0888/634-804.

Молим, пишете на кирилица!


Изпрати запитване
  1. (задължително)
  2. (валиден е-майл)
  3. (задължително)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days