Начало » Трюфелни продукти

Трюфелни продукти

Представяме Ви най-новите трюфелни продукти на нашите италиански партньори.

Макар все още да нямат широко разпространение у нас, трюфелите и продуктите от тях постепенно навлизат на българския пазар. Все повече хора се убеждават, че цената на трюфелите е достъпна. Убедете се и Вие.

*Новата серия „Летен трюфел на шайби„( Tr.slicec ) – стъклени опаковки с красив дизайн от 50,80 и 180 гр. предлага се в зехтин или вода. Почти готов за употреба продукт, с който се овкусяват месни или безмесни ястия и като добавка към различни салати. Почти всички трюфелни продукти са особено полезни в дните на пости – консумирате малко, но калорична храна. Много подходящи за подарък на жени, юноши или възрастни хора. Такъв жест би бил израз на любов, признание и уважение към хората, на които държим и разчитаме. Съдържание: Летен трюфел 52% (T. Aestivum vitt.), зехтин, сол, аромати. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 4-7 дни. Готови за употреба в месни ястия, за гарниране с малко зехтин върху паста, яйца и др.

Цена за 1 бр. 80 гр.- 43.60 лв. Опаковка 6 бр. – по 42 лв./бр.Летен трюфел на шайби 80 гр

FETTE DI TARTUFO NERO D'ESTATE 80g

 

FETTE DI TARTUFO NERO D'ESTATE 180g

 

* Трюфелна салса -80гр. , 180 гр. и 500 гр.

Съдържание: гъби печурки (Agaricus Bisporus), черен летен трюфел 3% (Tub. Aestivum vitt.), черни маслини, сол и естествени аромати. Съхранява се в хладилник след отваряне, покрита със зехтина до 6-8 дни. Идеална за подготовка на тартар месо, върху препечен хляб или брускети, може да се сервира като предястие, както и с бяло вино, бира и др. Цени: 80 гр. – 9.50 лв., 180 гр. – 18.00 лв., 500 гр. – 49 лв.

SALSA TARTUFATA 180g

SALSA TARTUFATA 500g

*Трюфелни резенчета ( Tr.Slicecс) с бял трюфел Т. bianchetto – много приятен вкус, подходящ за всякакви ястия с гъби. Цена за опаковка 50 гр.: 48.70 лв.

TARTUFO NERO PREGIATO EXTRA_80gCREMA DI PARMIGIANO E TARTUFO BIANCO

Зехтин с аромат на бял трюфел – 60мл.- 9.50 лв., 250мл.- 22 лв.

Съдържание: зехтин, аромати. Съхранява се на тъмно и хладно място, далеч от светлина и топлина. Идеален за доовкусяване на ястия, приготвени с трюфели, за обогатяване на салати, сосове и карпачо от говеждо месо.

* Зехтин с аромат на черен трюфел – 60мл.- 9.50, 250мл.- 22 лв.

Съдържание: зехтин, аромати. Съхранява на тъмно и хладно място, далеч от светлина и топлина. Идеален за овкусяване на ястия, особено подходящ за ароматизиране на ориз, зеленчуци, картофи, аспержи и др.

* Зехтин с аромат на манатарка – 250мл.- 15 лв.

Съдържание: зехтин, 1% сушена манатарка, аромати. Съхранява се на тъмно и хладно място, далеч от светлина и топлина. Идеален за доовкусяване на ястия, приготвени с гъби, за обогатяване на салати, пици, сосове и месни ястия.

 

 

* Паста с трюфел – 250гр.(по заявка)

Съдържание: пшенично брашно, яйца, черен летен трюфел 3% (Tub. Aestivum vitt), сол, аромати. Съхранява се на хладно и сухо място.Предварително водата трябва да се кипне, след което спагетите се варят до необходимото.

* Сол с трюфели – 100гр. – 19 лв.

Съдържание: сол, черен летен трюфел 5% (Tub. Aestivum vitt). Съхранява се на хладно и сухо място.Идеална за овкусяване на печени и задушени ястия, картофи и сосове, комбинирани салати и др.

SALE CON TARTUFO NERO D'ESTATE 100g

Черните и бели трюфели съдържат почти цялата гама микро и макро елементи, витамините В2, В6, В12, протеин 9%, целулоза и съкроза, а също така стероиди, които способстват за увеличаване на тестостерона в организма.

За въпроси и поръчки: e-mail: kiprobg@gmail.com, тел.: 0888/802324, 0878/802324