Начало » Новини и статии » ОБЯВИ » Изкупна кампания 2013

ОБЯВИ

Изкупна кампания 2013

ИЗКУПУВАНЕ НА ЛЕТЕН ТРЮФЕЛ

От първи юни започна и продължава след 1-ви август събирането на черния летен трюфел Tuberaestivum vitt. У нас тази година реколтата е добра – поради подходящите климатични условия и разкриването на нови самородни находища от все повече търсачи-ловци без пушка на този подземен деликатес. ”Кипро и Ко” ООД изкупува трюфели от всички региони в страната и от създадени трюферии. Първите летни трюфели най-напред ще откриете под и около липовите дървета, а постепенно и в смесените гори с дъб, габър, леска и др.. Сезонът на летния tuber aestivum в отделните региони тази година ще продължи вероятно най-дълго – до края на август.

За конкретните условия и актуални ежеседмични цени, моля информирайте се на ел.поща kiprobg@gmail.com и на тел. 0878(0888) 802-324. Ще получите квалифицирана информация и насоки как правилно да събирате и предавате трюфелите и да получите най-добрата цена за тях. А след първата доставка ще Ви предоставим и съответните документи, гарантиращи добрите ни търговски взаимоотношения. При искане за доставка на определено количество А и Е клас по стандарт ООN FFV-53 цената се договаря за деня. В микса влизат всички грудки независимо от размера.

Няма да работим с доставчици, които без куче-търсач изкопават трюфелите не узрели и в нарушение на правилата оставят в гората грозни петна от разровени участъци.

Моля, обадете се по телефона преди да експедирате вашите трюфели (0878/или 0888/ 802-324).